آموزشی ها

چگالی یونولیت سقفی چیست؟

چگالی یونولیت سقفی | وزن یونولیت سقفی | یونولیت سقفی استاندارد | انواع یونولیت سقفی

چگالی یونولیت سقفی در بسیاری از موارد دارای اهمیت بالایی است. بهتر است در ابتدا برای اینکه درک خوبی از چگالی فوم سقف داشته باشید، تعریف صحیحی از یونولیت به عنوان یک ماده پرکاربرد در صنایع مختلف را یاد بگیرید.

یونولیت

بسیاری از شما یونولیت را با نام های  فوم، پلاستوفوم یا آکاسیف می شناسید که کاربرد های زیادی دارد. بهتر است بدانید با توجه به پیشرفت تکنولوژی در 20 سال گذشته استفاده از یونولیت در شکل های مختلفی در بسیاری از صنایع رواج پیدا کرده است. صنایع بسته بندی، مواد غذایی، ساختمان سازی و … از جمله حوزه هایی در کسب و کار هستند که از این محصول استفاده کرده اند.

یکی از ویژگی های بسیار مهم یونولیت ها میزان مقاومت آنها در مقابل عواملی مثل حرارت، سرما، گرما و ضربه است. شما عزیزان می توانید با مراجعه به شرکت های تولیدی یونولیت را در ابعاد مورد نظر خودتان را سفارش دهید. شرکت های تولید کننده یونولیت می توانند با در نظر گرفتن موارد مهم تولید یونولیت سقفی استاندارد و یا هر مدل یونولیت دیگری نیاز شما عزیزان را به طور کلی بر طرف کنند. یکی از مسائل مهم در تولید یونولیت چگالی آن می باشد که تاثیر بسیاری در استفاده های گوناگون آن دارد.

تعریف علمی چگالی

بهتر است شما عزیزان در ابتدا تعریفی درست از چگالی داشته باشید تا درک شما از چگالی یونولیت سقفی اصولی باشد. چگالی فوم از نظر علمی برابر با وزن یک متر مربع می باشد. چگالی نقش قابل توجهی در قیمت، کیفیت و وزن محصول مورد نظر شما دارد. دقت داشته باشید که چگالی محصول می تواند تاثیر بسیار زیادی روی آکاسیف داشته باشد. چگالی بالا باعث می شود که وزن یونولیت سقفی افزایش یابد و در نهایت میزان قیمت آن بالا برود.

به طور معمول در بازار مصالح ساختمانی چگالی فوم سقف 6 الی 15 می باشد که در بعضی پروژه ها طبق نظر مهندسین این میزان قابل افزایش نیز است. پیشنهاد می کنیم قبل از اقدام برای خرید در مورد فاکتورهای مهم یونولیت سقفی استاندارد و کارایی ها آن تحقیقات لازم را انجام دهید.

 مجاسبه چگالی یونولیت سقفی

چگالی یونولیت سقفی | یونولیت سقفی استاندارد | وزن یونولیت سقفی | انواع یونولیت سقفی ||

بعد از اینکه از تعریف علمی چگالی مطلع شدید می توانیم به سراغ شیوه اندازه گیری آن برویم. شما باید در ابتدا نسبت به وزن یونولیت سقفی مورد نظرتان آگاهی داشته باشید و در مرحله بعد طبق اصول علمی وزن آن را در واحد حجم در نظر بگیرید تا چگالی مورد نظر به دست آید. شما می توانید از این شیوه برای محاسبه انواع یونولیت سقفی استفاده کنید.

این شیوه زمانی می تواند به شما کمک کند که فوم مورد نظرتان دارای ابعادی دقیق و شکل ظاهری منظمی باشد. متاسفاته بسیاری از افراد، زمانی که چگالی یونولیت سقفی را محاسبه به نتایج اشباهی دست پیدا می کنند که ریشه آن در صحیح نبودن ابعاد و شکل فوم سقفی است.

هنگامی که شما عزیزان در زمان محاسبه یونولیت سقفی با این مشکل رو به رو شدید بهتر است از ظورف مندرج استفاده کنید که دارای آب باشند.

 چگالی یونولیت های فشرده

یونولیت فشرده از انوع یونولیت می باشد که کاربردهای بسیار زیادی دارد. یکی از ویژگی های این نوع یونولیت بالا بودن میزان چگالی آن است که در کیفیت و قیمت آن تاثیر گذار است. بهتر است بدانید ورق های یونولیتی را فشرده می گویند که میزان چگالی آن بیشتر از 40 باشد.

این ورق ها کیفیت خوبی دارند و یکی از مصارف اصلی آنها عایق بودن در ساختمان و یا صنایع مختلف است. حوزه به کارگیری یونولیت فشرده به دلیل کاربردهایی که دارد بسیار گسترده است. دقت داشته باشید که وزن یونولیت سقفی فشرده هم ماننده بقیه انواع یونولیت ارتباط مستقیمی با میزان چگالی آن دارد.

چگالی انواع یونولیت سقفی

یونولیت ها با توجه به ویژگی های منحصر به فردی که دارند در بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک مورد استفاده قرار می گیرند. یونولیت ها تنوع بسیار زیادی دارد که عباتند از:

  • توپی
  • دیواری
  • سقفی
  • فشرده
  • بسته بندی
  • و …

که هرکدام با توجه به کاربردهایشان دارای چگالی های متفاوتی می باشند. بهتر است بدانید که چگالی فقط در وزن یونولیت سقفی تاثیر گذار نیست بلکه در همه انواعی که ذکر شد می تواند تاثیر اساسی داشته باشد.

اگر بخواهیم مثالی در این مورد بزنیم می توان گفت میزان چگالی یونولیت بسته بندی به طور میانگین همیشه بین 6 یا 7 است. دلیل این میزان چگالی در یونولیت های بسته بندی کاربرد آن در این صنعت می باشد. یونولیت هایی که در صنعت بسته بندی مورد استفاده قرار می گیرند به طور کلی نیاز به چگالی بالایی ندارند.

اما میزان چگالی مورد نیاز در انواع یونولیت سقفی که در سقف خانه ها استفاده می شود باید بیشتر از یونولیت هایی باشد که در صنعت بسته بندی مورد استفاده قرار می گیرد. دلیل اهمیت استفاده از چگالی بالا در یونولیت های سقفی که در ساختمانب سازی مورد استفاده قرار می گیرند حفظ حفظ و خاصیت عایق بودن آنها است. بهتر است در زمان خرید آکاسیو نسبه به این مسئله دقت ویژه ای داشته باشید. چگالی بالا می تواند ایمنی و کیفیت را به مصرف کننده هدیه بدهد.

وزن یونولیت چه ارتباطی با چگالی آن دارد؟

اگر بخواهیم با زبانی ساده به توضیح ارتباط چگالی با وزن یونولیت بپردازیم می توان گفت، هرچه میزان چگالی بیشتر باشد باید موازی با آن وزن یونولیت نیز افزایش یابد.

مثال، فرض کنید که برای خرید آکاسیف به بازار رفته اید و می خواهید یونولیت سقفی با ابعاد 2 متر در 1 متر با چگالی 6  با وزن 1 کیلو 200 گرم را به قیمت 80 الی 100 هزار تومان خریداری کنید. اما شخص فروشنده به شما می گوید که فوم سقفی را می تواند به شما ارائه دهد که دقیقا با همین میزان ابعاد باشد اما میزان چگالی و وزن آن بیشتر باشد. این یونولیت سقفی 200 هزار تومان است که دلیل این افزایش قیمت میزان چگالی یونولیت سقفی است.

همان طور که متوجه شدید بین چگالی، قیمت و وزن محصول ارتباط اساسی وجود دارد که باید در زمان خرید آن را در نظر بگیرید. چگالی یونولیت سقفی برای بسیاری از مهندسان و انبوه سازان مهم است زیرا این مسئله در ایمنی و افزایش و یا کاهش هزینه های پروژه می تواند تاثیر بسیاری داشته باشد.

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *