آموزشی ها

راهنمای خرید یونولیت سقفی

راهنمای خرید یونولیت سقفی | قیمت یونولیت سقفی  | وزن یونولیت سقفی | انواع یونولیت سقفی | 

راهنمای خرید یونولیت سقفی از مواردی است که بیشتر مهندسان، انبوه سازان و همه اقشار خریداران فوم سقف باید از آن آگاهی داشته باشند. یکی از سوال هایی که ذهن بیشتر خریداران یونولیت سقفی را به خود می شغول می کند این است که چطور بهترین نوع یونولیت سقفی را تشخیص دهیم؟

درک صحیح شما عزیزان نسبت به این سوال می تواند منجر به یک خرید عالی برایتان شود. خیلی از کارشناسان کیفیت را به عنوان یکی از اصلی ترین فاکتورهای خرید یونولیت سقفی بشمار می آورند. استاندارد بودن آکاسیف در وزن و یا ابعاد مختلف نیز از موارد مهمی هستند که شما باید توجه ویژه ای به آن داشته باشید. البته شما عزیزان در درجه اول باید نسبت به ماده یونولیت به شناخت کاملی برسید تا مشکلی پیش نیاید. اطلاع داشتن از همه این موارد می تواند برای شما به عنوان راهنمای خرید یونولیت سقفی بشمار بیاید.

یونولیت چیست؟

راهنمای خرید یونولیت سقفی | وزن یونولیت یونولیت سقفی | انواع یونولیت سقفی | قیمت یونولیت سقفی | 

یونولیت یک ماده سفید زنگ است که از فرایندهای شیمیایی پتروشیمی به دست می آید. یونولیت می تواند در مقابل عواملی مثل صدا، رطوبت و دما به عنوان یک عایق بسیار عالی عمل کند. دقت داشته باشید که خاصیت عایق بودن می تواند در قیمت یونولیت سقفی تاثیر گذار باشد. بدنه بلوکه های آکاسیف از دانه های ریز یونولیت تشکیل شده اند.

در فرایند تولید یونولیت سقفی هنگامی که دانه های یونولیت در مجاورت بخار قرار می گیرند منبسط می شوند تا به شکل مورد نیاز برای قرار گرفتن در فوم های سقفی در آیند. این ذرات را با نام پلی استایرن و نیز می شناسند که با نماد EPS هم شهرت دارد. این دانه های پلی استایرن می توانند روی آب شناور شوند که در نتیجه این قابلیت برای فوم های سقفی هم ممکن است.

یک نکته جالب در این مسئله این است که این قابلیت برای اولین بار در طول تاریخ توسط نازی ها کشف شد. همین مسئله باعث شد که استفاده از پلی استایرن در جنگ جهانی دوم به عنوان پل های شناور بسیار رواج پیدا کند.

اما امروزه در بازار مصالح ساختمانی انواع یونولیت سقفی وجود دارد که با توجه به کاربری های متفاوت برای مشتریان روانه بازار شده اند. بهتر است بدانید که فوم های سقفی معمولی 10 سانتی‌متری می‌توانند صدا را تا 42 دسی بل و گرما را تا 35 درصد عایق کنند که امری مهم بشمار می آید و این مسائل در قیمت یونولیت سقفی بسیار تاثیر گذار است.

بیشتر مهندسان و انبوه سازان به دنبال راه کارهایی هستند که بدون کاهش کیفیت ساخت و ساز هزینه های پروژه ساختمانی شان را کاهش دهند. استفاده از یونولیت سقفی می تواند تا 30 در صد استفاذه در مصرف قالب بندی، تیرچه و فولاد کاهش را به همراه داشته باشد. این مسئله به عنوان یکی از اصلی ترین موارد مهم در خرید یونولیت سقفی بشمار می آید که باعث رواج این نوع از مصالح ساختمانی در صنعت ساخت و ساز شده است.

دقت داشته باشید که استفاده از انواع یونولیت سقفی می تواند در هزینه های ساخت و ساز صرفه جویی قابل توجهی به وجود آورد و این مسئله مختص به یک نوع خاص آن نیست.

راهنمای خرید یونولیت سقفی و کاربرد های آن

بلوک‌های یونولیتی دارای ویژگی های منحصر به فردی مثل عایق بودن، ضد آب بودن مقاومت بالا در برابر پوسیدگی و … هستند که باعث می شود در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار گیرند. این گستردگی استفاده از یونولیت باعث شده است که مجتمع های پتروشیمی در سراسر کشور برنامه خاصی برای تولید این محصول داشته باشند. کاربرد بلوکه های یونولیت در صنایع مختلف عبارتند از:

  • وزن یونولیت سقفی بسیار سبک است و علاوه بر این قیمت مناسب و خاصیت عایق بودن را نیز دارد که باعث می شود در پروژه های ساختمانی در سقف ها و یا دیوارها مورد استفاده قرار گیرند.
  • بلوکه های آکاسیف برای قالب‌بندی فونداسیون، بعضی قسمت‌های ستون، پوترهای اسکلت بتنی و به عنوان پرکننده فضای بین تیرچه‌های سقف مورد استفاده قرار می‌گیرند. اطلاع داشتن از این موارد را می توانید به عنوان یکی از مهمترین نکات در راهنمای خرید یونولیت سقفی در داشته باشید.
  • بلوکه های یونولیت در صنایعی مثل بسته بندی، تبلیغات و یا حتی آموزش نیز مورد استفاده قرار می گیرند. اگر بخواهیم مثالی در مورد صنعت تبلیغات بزنیم می توان گفت، بلوک‌هایی با ابعاد 100*200 سانتی‌متر برای زمینه تابلوهای مختلف اعلانات و تبلیغات استفاده می شود.
  • بلوک های یونولیتی بسیار راحت برش می خورند و این مسئله باعث می شود که در مدارس برای ساخت اشکال و یا ماکت های مختلف مورد استفاده قرار گیرند. وزن یونولیت سقفی بسیار سبک است و این موضوع هم در شیوه استفاده از این محصول در مدارس نیز بسیار تاثیر گذار بوده است.

وزن یونولیت سقفی

کاربرد یونولیت ها بیشتر در سقف های کرومیت و یا تیرچه سیمانی است. شکل ظاهری یونولیت های سقفی به شکلی است برای قسمت زیرین آنها شیارهایی تعبیه شده که گچ کاری ها به بهترین شکل ممکن انجام شود. یکی از نکاتی می توانید به عنوان راهنمای خرید یونولیت سقفی در نظر داشته باشید استاندارد بودن وزن آن است.

وزن بلوک های آکاسیف سقف به طور حدودی 7 الی 8 کیلوگرم می باشد. اما بعضی از شرکت های تولید کننده فوم سقف وزن محصول مورد نظر خود را 10 کیلوگرم اعلام می کنند تا سهم بیشتری از بازار را تصاحب کنند. بهتر است بدانید که قیمت یونولیت سقفی ارتباط مستقیمی با وزن آن دارد.

خوب است بدانید که ابعاد یونولیت سقفی تیرچه سیمانی 25*50*200 سانتی‌متر است که پاشنه کناری آن نیز 3*4 سانتی‌متر می‌باشد. ابعاد یونولیت سقفی کرومیت 25 نیز *66*100 سانتی‌متر می‌باشد که پاشنه لبه آن نیز حدود 1*3 سانتی‌متر طول و عرض دارد.

نسبت به این نکته دقت ویژه ای داشته باشید که وزن هر بلوک یونولیت در متر مربع یکسان است. عرض یونولیت های سقفی بیشتر از تیرچه های سیمانی است و همین مسئله باعث می شود که کیفیت آنها نیز بیشتر باشد.

اگر این مسئله در تولید آکاسیف رعایت نشود یونولیت های سقفی نمی توانند وزن را در هنگام بتن ریزی تجمل کنند و می شکنند. این موضوع در قیمت یونولیت سقفی تاثیر گذار است. دقت داشته باشید که همه موارد گفته شده در طول متن را شما عزیزان باید به عنوان راهنمای خرید یونولیت سقفی در هنگام خرید این محصول در نظر داشته باشید تا بهترین انتخاب ممکن برای شما میسر شود.

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *