آموزشی ها

فرمول محاسبه تعداد تیرچه

محاسبه سر انگشتی تیرچه

فرمول محاسبه تعداد تیرچه از عواملی است که در پروژه های ساختمانی دارای اهمیت بسیار زیادی می باشد. همان طور که می دانید یونولیت به عنوان یک ماده شیمیایی دارای ویژگی های بسیار خاصی است. ساختار شیمیایی این ماده طوری است که بسیار سبک می باشد و این موضوع در سهولت حمل و نقل آن تاثیر بسیار خوبی دارد.

یونولیت می تواند در مقابل دما و صدا به عنوان یک عایق بسیار عمل کند که این موضوع تاثیر بسیاری در گسترش کاربردهای این ماده در صنایع مختلف داشته است. شناخت شما نسبت به این ویژگی های یونولیت باعث می شود که پروژه ساختمانی تان استاندارد تر باشد.

متاسفانه بسیاری از انبوه سازان و یا مهندسان در هنگام خرید یونولیت سقفی با محاسبه سر انگشتی تیرچه و تخمین های ذهنی خودشان پیش می روند که این موضوع در بیشتر مواقع منجر می شود تعداد یونولیت سقفی را بیش از حد و یا کمتر از میزان مورد نیاز خریداری کنند که باعث به وجود آمدن ضررهای مالی بسیار اساسی به پروژه می شود.

محاسبه تعداد یونولیت سقفی بسیار مهم است و شما عزیزان باید این موضوع را به عنوان یک اصل در پروژه های ساختمانی تان مد نظر داشته باشید. یکی از دلایل اهمیت این مسئله در این نکته می باشد که اگر در هنگام بتن ریزی فقط نیم متر یونولیت کم باشد به هیچ عنوان نمی شود بتن ریزی را انجام داد و این موضوع در سرعت پیشرفت پروژه تاثیر منفی می گذارد.

مهندسان و انبوه سازانی که با تجربه هستند این موضوع را به خوبی می دانند که در ابتدا باید با یونولیت سطح را به طور کامل پوشش دهند و در مرحله بعد بتن ریزی را انجام دهند تا مشکلی پیش نیاید.

اما در این میان یک سوال بسیار اساسی پیش می آید که چطور باید تعداد یونولیت‌های مورد نیاز یک پروژه ساختمانی را محاسبه کرد؟ یا سوال دیگری در مورد که آیا فرمول محاسبه تعداد تیرچه وجود دارد؟ ما در ادامه مطلب به این سوال های بسیار مهم پاسخ می دهیم.

ویژگی های یونولیت سقفی

یونولیت های سقفی و دیواری در صنعت ساختمان سازی کاربردهای بسیار زیادی دارند. یکی از اساسی ترین کاربردهای این یونولیت ها در جهت پر کردن فاصله بین تیرچه‌های سیمانی یا فلزی است. طبق نظر کارشناسان پیاده سازی این مسئله باعث می شود که ساختمان در مقابل عواملی مصل زلزله مقاومت بسیار خوبی از خود نشان دهد. البته استفاده از یونولیت در پروژه های ساختمانی نباید یا محاسبه سر انگشتی تیرچه باشد زیرا این موضوع می تواند تاثیر منفی در ایمنی ساختمان بگذارد.

همان طور که در ابتدای متن اشاره کردیم یونولیت دارای وزن بسیار کمی است. بهتر است بدانید که به طور کلی سبک بودن ساختمان با افزایش ایمنی آن ارتباط مستقیمی دارد و استفاده از یونولیت های سقفی و دیواری به دلیل سبک بودن شان در این زمینه نقش بسیار اساسی دارند.

سبک بودن یونولیت جدا از موضوع که ساختمان را به شدت ایمن می کند، باعث می شود که جا به جایی آن بسیار راحت باشد و در نتیجه سرعت پیشرفت پروژه ساختمانی هم افزایش یابد. البته در زمان استفاده باید به جدول محاسبه تیرچه بلوک هم توجه ویژه ای داشته باشید تا مشکلی به وجود نیاید.

یونولیت به دلیل ساختار شیمیایی خاصی که دارد می تواند در مقابل عواملی مثل صدا، دما به عنوان یک عایق بسیار عالی عمل کند. این مسئله باعث می شود که در هزینه های مصرف انرژی ساکنان ساختمان صرفه جویی قابل توجهی به وجود که آید که این موضوع به عنوان یکی از اصلی ترین مزیت های یونولیت بشمار می آید.

قیمت یونولیت های سقفی و یا دیواری در مقایسه با بلوک های سفالی و یا سیمانی بسیار مناسب تر هستند که این موضوع باعث شده است بسیاری از انبوه سازان این محصول را برای پروژه هاس ساختمانی شان انتخاب کنند. البته این موضوع را در نظر داشته باشید در هنگام استفاده از این محصول حتما آگاهی کاملی نسبت به فرمول محاسبه تعداد تیرچه داشته باشید تا مشکلی برای شما به وجود نیاید.

مهمترین کاربردهای یونولیت در ساختمان سازی عبارتند از:

  • عایق بندی ساختمان بعضی قسمت‌های ستون و پوترهای اسکلت بتنی
  • قالب‌بندی فونداسیون
  • تکمیل سقف
  •  پرکننده بین تیرچه‌های سقف
  • تکمیل کننده دیوار

نرم افزار محاسبه تعداد تیرچه

جدول محاسبه تیرچه بلوک

بهتر است بدانید که نصب یونولیت سقفی بسیار آسان است. البته در این میان پیشنهاد می کنیم که شما عزیزان از نرم افزار محاسبه تعداد تیرچه استفاده کنید تا در نهایت دقیق میزان تیرچه یونولیت برای پروژه تان را به دست آورید. دقت داشته باشید که این نرم افزار می تواند محاسبه فرمول محاسبه تعداد تیرچه را به طور اتومات انجام دهد و دیگر شما نگران خطای محاسبه سر انگشتی تیرچه در این زمینه نباشید.

محاسبات فرمول محاسبه تعداد تیرچه

بهتر است در شما عزیزانی که با در حوزه ساخت و ساز فعالیت دارید به طور کلی با محاسبه سر انگشتی تیرچه خداحافظی کنید زیرا این امر در بسیاری از موارد منجر به اشتباهات بسیار هزینه بر می شود که در نهایت به ضرر سازنده و خریدار تمام خواهد شد.

اگر بخواهیم پاسخی اساسی به این سوال که در هر متر مربع چه تعداد یونولیت جا می گیرد؟ بپردازیم می توان گفت حدود 0.68 یونولیت برای هر متر مربع سقف نیاز است که باید در فرایندهای ساخت و این تعداد را در نظر داشته باشید زیرا یکی از اصلی موارد در فرمول محاسبه تعداد تیرچه بشمار می آید.

اگر بخواهیم مثالی در این مورد بزنیم می توان گفت، برای 200 متر مربع سقف به طور حدودی 136 عدد یونولیت مورد نیاز است. البته دقت داشته باشید که در این محاسبه اندزه یونولیت‌ها 50*200 سانتی متر است و شما باید برای محاسبه 200 را در 0.68 ضرب کنید تا در نهایت با اعدادی صحیح رو به شوید.

اما دقت داشته باشید که شما مجبور نیستید همه این محاسبات را به صورت دستی انجام دهید زیرا نرم افزار محاسبه تعداد تیرچه می تواند به شما کمک بزرگی کند. استفاده از این نرم افزار با آموزش هایی ابتدایی برای شما کار را بسیار راحت می کند.

بعضی از فروشگاه ها و یا شرکت های تولیدی با استفاده از نرم افزاری مخصوص محاسبه تعداد تیرچه است یونولیت و ابعاد و تعدادی که شما سفارش داده اید می توانند میزان مورد نیاز شما را مشخص کنند که امری بسیار با ارزش بشمار می آید.

البته بهتر است بدانید البته بدانید که این نرم افزار فقط برای تیرچه های یونولیتی کاربرد ندارد و شما می توانید از این نرم افزار برای محسابه تعداد بلوکه های سیمانی و یا آجری هم استفاده کنید. جدول محاسبه تیرچه بلوک هم در این میان می تواند کمک بسیار اساسی به شما کند.

 

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *