آموزشی ها

آکاسیف یا بلوک سفالی؟

معایب سفال سقفی | تفوت فوم با بلوک

آکاسیف نقش مهمی در صنعت ساختمان سازی دارد. صنعت ساختمان‌سازی با توجه به پیشرفت هایی که در زمینه فناوری های مختلف داشته به موفقیت های بزرگی دست پیدا کرده است. استفاده از علوم مختلف در این زمینه منجر شده است که مهندسین و انبوه سازان از مصالح مدرن برای ساخت و ساز استفاده کنند.

بلوک یونولیتی به عنوان یکی از مصالح مدرن پر کاربرد در طول سال های اخیر در صنعت ساختمان سازی شناخته شده است. این محصول دارای نقاط قوت و ضعف منحصر به فرد خود می باشد. متاسفانه بعضی از فعالان حوزه ساخت و ساز پلاستوفوم را به عنوان یک عامل که احتمال بروز آتش سوزی را در ساختمان بالا می برد می شناسند. 

اما این دیدگاه به طور کلی صحیح نیست و ما در ادامه مطلب به طور اساسی به تفاوت فوم با بلوک سفالی که به نوعی رقیب اساسی این محصول بشمار می آید می پردازیم.

دلایل استفاده از مصالح ساختمانی استاندارد

خیلی از کارشناسان معتقدند که استفاده از پلاستوفوم در ساختمان می تواند تا میزان قابل توجهی وزن بنا را کاهش دهد که این امر در افزایش ایمنی شهری نقشی ویژه دارد. بهتر است بدانید استفاده از آکاسیف می تواند به روند ساخت و ساز شما نیز سرعت بیشتری ببخشد. پیشنهاد می کنیم به هیچ عنوان از مصالح ساختمانی غیر استاندارد استفاده نکنید، زیرا این امر می تواند در بلند مدت تهدیدی برای جان ساکنین آن ساختمان بشمار آید.

مزایا و معایب استفاده از آکاسیف

تفاوت فوم با بلوک سفالی در بسیاری از موارد وجود دارد که باید به دقت بررسی شوند. بلوک‌ یونولیتی از آن دسته از مصالح ساختمانی مدرنی است که امروزه مورد خیلی از مهندسان و انبوه سازان قرار گرفته اند. قیمت یونولیت سقفی بسیار مناسب می باشد و همین امر یکی از دلایلی است که از آن در ساخت بسیاری از ساختمان‌های مسکونی، اداری، تجاری و … استفاده می کنند.

مزایا آکاسیف

  •  بلوک های یونولیتی می توانند در برابر سرما، گرما و آب مثل یک عایق بسیار عالی عمل کنند که این مسئله دغدغه بسیاری از مهندسان را در ساخت ساختمان حل می کند. خیلی از کارشناسان، یونولیت سقفی را در درجه اول به عنوان یک عایق خوب می شناسند. این مسئله بر روی قیمت یونولیت سقفی تاثیر قابل توجهی دارد.
  •  بلوک‌های یونولیت با توجه به پیشرفته بودن ساختارشان دارای وزن سبکی هستند. این ویژگی در یونولیت سقفی باعث می شود که سرعت ساخت ساختمان و همچنین میزان ایمنی کارگران در حین کار افزایش قابل توجهی داشته باشد.
  •  بلوک‌های یونولیتی در مقابل صدا به عنوان یک عایق بسیار عالی عمل می کنند که این ویژگی در مجتمع های پر رفت و آمدن منجر به ایجاد آرامش بسیاری برای ساکنین می شود. اما بهتر است بدانید یکی از معایب سفال سقفی عبور صدا، دما و … است که می تواند برای ساکنین مشکلات بسیاری را به وجود آورد.
  •  قیمت بلوک های یونولیتی در مقایسه با بلوک های سفالی بسیار مناسب تر است و این موضوع باعث شده است که بسیاری از خریداران تمایل بیشتری به خرید یونولیت سقفی داشته باشند. خیلی از مهندسان و انبوه سازان که به دنبال صرفه جویی در میزان هزینه های پروژه شان هستند همیشه بین بلوک سفالی و یونولیتی، فوم سقفی را انتخاب اول خود قرار می دهند.
  • ویژگی عایق بودن پلاست فوم در برابر بسیاری از موارد مثل گرما، سرما صدا و آب می تواند میزان هزینه های ساکنین ساختمان را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.
  • شیوه نصب و جاگذاری بلوک های یونولیتی به شدت ساده است و میزان زمان و انرژی کمتری را از کارگران می گیرد که در نهایت موجب می شود سرعت ساخت ساختمان افزایش یابد.
  • یونولیت سقفی دارای ویژگی ها منحصر به فردی است مثل قابلیت بازیافت، ضایعات و پرتی کمتر، قیمت مناسب‌تر و … که باعث شده است این محصول بلند مدت در بازار پر قدرت حضور داشته باشد. همه این موارد را می توان به طور کلی تفاوت فوم با بلوک سفالی به حساب آورد.

معایب آکاسیف

بلوک های یونولیتی نیز مثل بقیه مصالح ساختمانی دارای نقاط ضعفی هستند. اگر در حین استفاده از این محصول شما به نقاظ ضعف آن توجه نکنید می تواند خطر آفرین باشد. بخشی از این خطرات عبارتند از:

  •  یونولیت‌ها در واقع فرآورده هایی هستند که از مواد نفتی به وجود آمده اند و در برابر آتش به طور کلی میزان مقاومت کمی دارند. اگر یونولیت های سقفی آتش بگیرند مطمئن باشید که خسارات بسیاری برای شما به وجود خواهند آورد.
  • این بلوک‌ها در برابر حلال‌های آلی ضعیف هستند و به شدت دچار آسیب و خسارت می‌شوند. موادی شیمیایی
  •  مواد شیمیایی مثل دی کلرومتان، کلروفورم، هگزامتیل فسفر آمید، تتراهیدروفوران، کربن تترا کلراید، دی متیل فرم آمید و … می‌توانند آسیب های اساسی به این محصول وارد کنند.
  • در فرایندهای تولید این آکاسیف اگر از ماده کلروفروکربن استفاده شود باعث آسیب دیدن لایه ازن خواهد شد.

نقاط ضعف و قوت بلوک های سفالی

 

تفاوت آکاسیف با بلوک سفالی | قیمت یونولیت سقفی

شما با شناخت این نقاط ضعف و قوت می توانید در نهایت به بهترین انتخاب برای پروژه مورد نظرتان دست پیدا کنید.

نقط قوت بلوک های سفالی

  • بلوک‌های سفالی به دلیل اینکه دارای ساختار شیمیایی پیچیده ای نیستند می توانند در مقایسه با پلاستوفوم مقاومت بیشتری را در مقابل آتش داشته باشند که این مسئله در افزایش ایمنی ساختمان امری مهم بشمار می آید.
  • این بلوک‌ها در برابر ضربه مقاومت خوبی از خودشان نشان می دهند و اتصال آنها با سازه های فلزی می تواند این میزان از مقاومت را افزایش دهد. این مسئله به عنوان تفاوت فوم با بلوک سفالی در بسیاری از بحث های کارشناسی مطرح می شود.

نقاط ضعف بلوک های سفالی

  •  بلوک های سفالی از خاک رس تولید می شوند و همین مسئله باعث می شود که در بلند مدت ترک هایی در قسمت های مختلف بدنه آن به وجود آید. این موضوع در صنعت ساختمان سازی به عنوان یکی از معایب سفال سقفی مطرح است.
  •  میزان وزن بلوک های سفالی در مقایسه با بلوکه های یونولیتی خیلی بیشتر است و همین مسئله در باعث افزایش وزن ساختمان مورد نظر شما می شود که در نهایت موجب کاهش ایمنی برای ساکنان آن ساختمان خواهد شد.
  • شما باید در زمان استفاده از بلوک های سفالی از مصالح ساختمانی دیگری مثل گچ نیز استفاده کنید تا بلوک به طور صحیح در جای خود قرار گیرد. این موضوع به دلیل افزایش هزینه هایی که به وجود می آورد به عنوان یکی از معایب سفال سقفی بشمار می آید.

اما در نهایت

ما پیشنهاد می کنیم که حتما در زمان استفاده از آکاسیف و یا بلوک های سقفی حتما از شرکت تولید کننده آن اطمینان حاصل کنید تا محصول مورد نظر شما دارای استانداردهای لازم در این زمینه باشد. بهتر است در زمان خرید از یک فرد متخصص و یا آشنا به مصالح ساختمانی نیز کمک بگیرید.

همان طور که گفتیم پلاستوفوم و یا بلوک سقفی دارای مزایا و معایبی هستند و در نهایت این شما هستید که باید با در نظر گرفتن ویژگی هایی که مورد نظرتان است انتخابی نهایی را انجام دهید.

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *